9.09.2010, 23:26 UTC+2

Nie jesteś zalogowany

• Zaloguj
Hunteros

Nowicjusz

21

23.02.2010, 12:04

LS ;) Tu nie chodzi o itemy znajdowane na zwykłych misjach tylko o te z supermisji -tej co jest 1 na lvl. Losujesz skrzynke i masz denary, aureus albo losowy item -czasem badziewie -ale jak widać czasem unikat. Na misjach nr2 chyba nie ma szansy na ten sprzęt niestety.

PS. pochwalisz sie ile masz postrzegania? :D
  • Idź na górę strony

LordScorpion

Super Moderator

22

23.02.2010, 12:26

tylko o te z supermisji -tej co jest 1 na lvl
No tak, ale reszta mówi inaczej...

PS. pochwalisz sie ile masz postrzegania? :D
Okrągłe 400 - nie mam nic do ukrycia :P Zastanawiam się nad podwyższeniem bo to bardzo przydatny i tani (u mnie) skill
  • Idź na górę strony

Hunteros

Nowicjusz

23

7.03.2010, 22:36

To chyba tez unikat ;) całkiem ładny ;) u Kacper V maly zeby tylko zamiast bystrosci zycie było ;)

I małodobra trafiła taką oto piękną broń:

Super ;) zdecydowanie najlepsza na 50 lvl ;)

Ten post był edytowany 1 razy, ostatnio przez "Hunteros" (7.03.2010, 22:43)

• Idź na górę strony

LordScorpion

Super Moderator

24

7.03.2010, 23:19

No ładne.. I minimalnie przewyższają itemy ze swoich lvl'ów...

Ehh, może i mi się wreszcie kiedyś taki trafi :whistling:
  • Idź na górę strony

Hunteros

Nowicjusz

25

7.03.2010, 23:59

no mniej więcej 20% lepsze niz normalne sklepowe -to nie takie "minimalnie" ;) -prawie jak bonus do umiejętności wytrenowany na maxa -tez 20% ;)

Aha no i sufix tej broni "wiecznego zycia" bardzo pasuje do mojej zbroi ;) SET? ;)
  • Idź na górę strony

Quargoh

Moderator

Skąd: jestem? Jesli chcesz przyjachać, to po prostu napisz ;)

26

8.03.2010, 8:35

Hmm... co prawda jest kilka tych unikatów, to może by był ktoś chętny zrobić specjalistyczny temat wraz z poziomem na którym owy przedmiot można znaleźć i screnem? Z czasem by zostały z pewnością dodane nowe ;)

Pozdro.Quargoh :)
  • Idź na górę strony

Trylobiątko

Kambryjczyk

27

8.03.2010, 10:39

Myślę, że jest ich więcej, niż nam się wydaje. Stawiam że każdy lvl ma swój set unikatów. Dodatkowo z świeżych, sprawdzonych i niezależnych źródeł wiem, że przedmioty te można wylosować w skrzynkach misji cesarskiej. A domniemaną dostępność tych przedmiotów w arsenale, można włożyć między inne niepotwierdzone plotki. Zatem uzbieranie setu z danego poziomu nie jest możliwe.
Skwitować ten temat można; zdobyłeś przedmiot ze skórką jak poniżej? Gratulacje szczęśliwy bydlaku :P -> jesteś właścicielem unikatowego przedmiotu:

Pozdrawiam
T.
Today is the day all the training through
We have come for the number one not the number two
Let the contest begin play hard fight to win
Immortality victory and fame

REKRUTACJA ->> Kambryjski Legion - Legion Twinków Artyrii
Strach ma wielkie oczy... i niski level.

Ten post był edytowany 1 razy, ostatnio przez "Trylobiątko" (8.03.2010, 10:57)

• Idź na górę strony

Hunteros

Nowicjusz

28

8.03.2010, 11:10

6 pięknych itemów -tyle co i miejsca w ekwipunku -można budować legendę że jak sie zbierze wszystkie bez względu na lvl -to bedą awansowały razem z postacią ;) - Taka nagroda dla cierpliwych za farta ;) - swoją drogą fajnie by było ;) - i to przynajmniej jakaś realna szansa na skompletowanie setu ;)
  • Idź na górę strony

Kisiel

Nowicjusz

Zawód: Technikum Informatyczne

29

8.03.2010, 17:21

Tylko zazdrościć posiadaczom takich cudeniek 8| Wczoraj wydałem dużo aureusów (z 12) na poszukanie wybornego EQ :pinch: Ale nic lipton ;( Może kiedyś nam się uda owe itemki zdobyć ! Powodzenia :wacko:
  • Idź na górę strony

LordScorpion

Super Moderator

30

8.03.2010, 17:57

Ja ostatnio robię masę misji.. Czasami znajdowałem itema i żaden specjalny nie był (a miałem najwięcej misji cesarskich ze wszystkich graczy ;))

Na prawdę ciężko trafić :/

@Kisiel
Co do szukania w arsenale - wydałem o wiele więcej aureusów (liczby dokładnej nie podam :P) i też nic..

Ehh, trzeba mieć na prawdę wielkie szczęście :/
  • Idź na górę strony

Kisiel

Nowicjusz

Zawód: Technikum Informatyczne

31

8.03.2010, 18:00

@Kisiel
Co do szukania w arsenale - wydałem o wiele więcej aureusów (liczby dokładnej nie podam :P) i też nic..

Ehh, trzeba mieć na prawdę wielkie szczęście :/
Jak napisałeś wyżej drogi kolego, jest ciężko. Ale patrz z innej perspektywy (co do tych aureusów), dopiero zacząłem grać w Artyrie jakiś tydzień temu, i nie mam pojęcia o niektórych rzeczach (do czasu). :cursing:
  • Idź na górę strony

thranduil

Nowicjusz

Zawód: Imperator gladiator

32

9.03.2010, 21:06

Ja niewydaje prawie wogóle aureusów bo jak dla mnie zawsze jak je wydaje na nowy towar to daje mi slabszy pozdro!!!
  • Idź na górę strony

33

10.03.2010, 7:31

A ja właśnie znalazłem kolesia, który nosi ów unikatową zbroję i jest taka se. Może nie kiepska, ale nic nadzwyczajnego... :P

Koleś to kamilek31
  • Idź na górę strony

lukwo

Nowicjusz

34

10.03.2010, 8:56

no ale nie wiadomo na którym lewelu ja dostał....
  • Idź na górę strony

thranduil

Nowicjusz

Zawód: Imperator gladiator

35

12.03.2010, 19:41

Teraz znowu sprawdzalem graczy i znalazlem gracza -Mordor- ma luk ktory daje mu 47 do uderzenia z dystansu (zaluje za ja takich niamam :thumbdown: )!
thranduil pozdro!!!
  • Idź na górę strony

Zawód: Trybun

36

7.05.2010, 17:52

A czy komuś w ogóle udało się dostać na misjach "dwójkach" coś innego niż białe przedmioty? Bo mi jak do tej pory tylko takie się trafiają, nawet nie marzę o żółtych czy pomarańczowych a unikaty to już w ogóle... I chciałbym przy okazji wyjaśnić jeden "mit" artyriowy: czy u pana M można znaleźć jakiś przedmiot (kolega zaklina się że raz mu się trafił) i jezeli tak, to czy tylko po wygranej walce czy po prostu jako "znalezisko" w labiryncie?
  • Idź na górę strony

37

7.05.2010, 18:02

mi się udało podczas misji 2 znaleźć kilka fioletowych przedmiotów ale to było dawno ostatnio nic nie znajduje
  • Idź na górę strony

Quargoh

Moderator

Skąd: jestem? Jesli chcesz przyjachać, to po prostu napisz ;)

38

7.05.2010, 19:05

Podczas misji nr 2 można znaleźć przedmioty szare, białe, zielone, pomarańczowe, a nawet fioletowe(bez unikatowych). Czysta losowość.

W Katakumbach niema możliwości znalezienia żadnego przedmiotu.

Pozdro. Quargoh :)
  • Idź na górę strony