9.09.2010, 23:32 UTC+2

Nie jesteś zalogowany

• Zaloguj
Trylobiątko

Kambryjczyk

61

23.03.2010, 23:01

Nigdy nie zaliczało, bo gdyby zaliczało; nie dałoby się kontrolować lvlowania. Gram od września i na 100% nie miała taka sytuacja miejsca, a Minotaura zabijam w 3/4 podejściach i ciężko by mi było nie zauważyć takiej sytuacji.
Egh Ty dalej z tymi multikontami... zazdrość, puste oszczerstwa bez żadnych dowodów (zresztą ciężko by było o dowody bo multikont nie mam)
Jak widać wszelkie informacje masz wyssane z palca, będę pilnował żebyś znów nie pisał zbyt dużych bzdur na forum.
Kończę off-top i pozdrawiam
T.
Today is the day all the training through
We have come for the number one not the number two
Let the contest begin play hard fight to win
Immortality victory and fame

REKRUTACJA ->> Kambryjski Legion - Legion Twinków Artyrii
Strach ma wielkie oczy... i niski level.
  • Idź na górę strony

Shadon

Nowicjusz

Zawód: Pasterz Cieni

62

24.03.2010, 0:31

Nie są wyssane, tylko pewne. Masz tyle samo prawdy, co ja. Ale wiem, co widziałem, i sam tym byłem zdziwiony. chyba, że to był jednorazowy błąd, bo nie chciało mi się tego sprawdzać. Akurat moim zdaniem, nie ma o co kopii kruszyć tutaj. Bez różnicy, czy zalicza, zaliczało, czy też nie.

W każdym razie, mi raz zaliczyło.
  • Idź na górę strony

ASH

Kambryjczyk

Zawód: Łowca Dusz !

63

24.03.2010, 4:30

Jeżeli zabijesz Minosa, to wskoczy Ci +1 misja w osiągnięciach.

Masz tyle samo prawdy, co ja. Ale wiem, co widziałem, i sam tym byłem zdziwiony. chyba, że to był jednorazowy błąd, bo nie chciało mi się tego sprawdzać. Akurat moim zdaniem, nie ma o co kopii kruszyć tutaj. Bez różnicy, czy zalicza, zaliczało, czy też nie.

W każdym razie, mi raz zaliczyło.

To są fakty.
Nigdy za przejście labiryntu i po pokonaniu pana M. nie dodawało +1 do misji.
A faktem jest to że wypisujesz tutaj niestworzone historie i do tego obrażasz innych forumowiczów...tyle :cursing:

Widzę tam ojca mego, widzę tam matkę moją.I siostry i braci.I wszystkich
którzy byli przede mną.Aż do początku świata.Wołają mnie abym zajął
wśród nich swe miejsce.W Kambryjskim Legionie gdzie bohaterowie żyją wiecznie
  • Idź na górę strony

Quargoh

Moderator

Skąd: jestem? Jesli chcesz przyjachać, to po prostu napisz ;)

64

24.03.2010, 8:49

@Shadon, również nie zauważyłem by owe przejście Labiryntu i pokonaniu Minotaura dodało nam +1 do ilości zakończonych misji. Katakumby odwiedzam praktycznie zawsze gdy już mam limit misji, czyli np 8/8, czy 10/10 obecnie. Także jeśli by zaliczało misje do osiągnięć, to i do dziennego limitu misji, a tak nie jest, gdyż nie tracę za to aureusów.

Podsumowując, możliwe jest, iż Ci się przewidziało.

Pozdro. Quargoh :)

Ps. Tym akcentem proponuję zakończyć temat Labiryntu jako +1 do osiągnięć.
  • Idź na górę strony

Katakumbos

Nowicjusz

65

24.03.2010, 9:08

No cóż Shadon ja proponuję Ci stworzyć postać opartą na bystrości i wtedy sam zobaczysz jaki postęp mają przeciwnicy z każdym dodanym punktem do niej ;] Przy okazji możesz sobie zrobić doświadczenie jaki progres będzie jak dodasz punkty do innych atrybutów siła/życie/celność i przestaniesz wtedy płakać, że przy bystrości statystyki przeciwników też rosną :]
Tak na marginesie, przez pewien okres mojej postaci kiedy punkty dodawałem tylko do bystrości miałem 100% wykonania misji począwszy od nr 2, a kończywszy na panu M. Przy tym statystyki wrogów niemalże się nie zmieniały. Jednak wszystko skończyło się, gdy radośnie podwyższyłem inne atrybuty, aby poprawić PvP.
Jeżeli czegoś nie sprawdziłeś to nie próbuj wypowiadać się w roli eksperta, gdyż gówno warte są takie ekspertyzy. Chcesz być mądry to najpierw coś przetestuj, dopiero potem krytykuj. Wszystko o czym ja tutaj pisze sprawdziłem na sobie, i od razu dodam, że w bystrość nie inwestowałem od 1 lvla, tylko od 20+ więc miałem dużo czasu na zauważenie progresu wrogów u postaci specjalizujących się walką wręcz, a progresu przeciwników w misjach czy w labiryncie u postaci zabijających tylko i wyłącznie z łuku.

Ten post był edytowany 1 razy, ostatnio przez "Katakumbos" (24.03.2010, 9:15)

• Idź na górę strony

Zawód: Trybun

66

29.03.2010, 19:27

Shadon próbuje chyba wbić +1 ale w gwiazdkę w osiągnięciu "trolling" :-)

A tak w temacie - wbiajając w życie albo atak staty wroga rosną niemal 1:1 tzn. nie da się doprowadzić NIGDY do sytuacji, że można mieć np. 10 razy więcej życia od wroga albo dawać mu 5 razy więcej dmg, za to bystorść rośnie ZNACZNIE mniej, dlatego bez problemu można stworzyć postać, która będzie ubijać wrogów w labiryncie jednym strzałem z łuku a panu M odbierać "na dzień dobry" połowę zycia. Niestety takie kreowanie postaci wiąże się to z niemal całkowitą porażką w PvP, gdyż pomimo tego, że do pewnego momentu na niskich lvl (gdy różnica w ataku, życiu i koncentracji między postaciami jest niewielka) ma się przewagę, potem jest już coraz gorzej - prawie wszyscy w topce mają wbitą Świętą Zbroje na maks, dużo zycia, ataku i co najważniejsze koncentracji, więc co z tego że zabierzemy mu połowę życia, jeżeli potem w ogóle go nie trafimy a on nas kilka razy i do tego bardzo silnie więc przewaga w bystrości maleje :-( I tu typowa nielogiczność tej gry - niby gra polega na robieniu misji i (podkreślam - i!) walkach w koloseum, to jednak nie da się stworzyć postaci "uniwersalnej" która przez całą gre będzie sobie radziła i w PvE i w PvP :-(
  • Idź na górę strony

Katakumbos

Nowicjusz

67

29.03.2010, 22:36

Tak naprawdę to już nie wiadomo na czym ta gra polega :D (żart xD)

Moim zdaniem jest możliwe wykreowanie postaci uniwersalnej, jednak wiąże się to z zaniedbaniem niektórych atrybutów takich jak np postrzeganie czy siła ataku. Można mieć dużo życia, dobrze trafiać (choć z małymi obrażeniami), a na dzień dobry pozbawić silnego wroga połowy, a często znacznie więcej życia, co na starcie daje nam ogromną przewagę, bo nawet jak będzie trafiał to może nie zdążyć wykończyć nas szybciej niż my jego :)
  • Idź na górę strony

68

31.03.2010, 15:56

Są różne propozycje podnoszenia umiejętności postaci.
Jedno zauważyłem, że od kiedy całe kupy denarów ładowałem w Postrzeganie to nic mi to nie pomogło.
A nawet w plecy byłem na walkach w koloseum i katakumbach.
Stosunek trafień gracza z niższym lvl od mojego wynosił 15:1, a miało być na odwrót.
Więc za radą doświadczonych graczy zacząłem układać skille równomiernie.

Co do wizyt w labiryncie, jednego dnia jest OK trzaska się wszystko co nie ucieka, a drugiego dnia trzeba się wycofać bo hp bliskie 0
Legion

Zaprasza do Wstąpienia
  • Idź na górę strony

stic3

Nowicjusz

69

2.05.2010, 19:51

W katakumbach powinno być więcej złota a tu???złota wcale lub 2 zlata na 20 walk.porażka te katakumby tak samo jak te turnieje......
  • Idź na górę strony

ksa100

Średnio zaawansowany

Zawód: Dyplomata/Rekrutant

70

2.05.2010, 21:47

Złota jest dobrze ale za to mało jest aureusów !!
::::::
...:::Wilcza Horda:::...
Legion Walecznych Wilków
  • Idź na górę strony

Seba1710

Nowicjusz

71

2.05.2010, 21:48

Nom ;/ Ja dawno żadnych aureusów nie dostałem ;/
  • Idź na górę strony

stic3

Nowicjusz

72

3.05.2010, 19:19

mówiąc złoto miałem na myśli aureusy,tak srebra jest ok.Ja odkąd robie katakumby to może z 8złota znalazłem od początku gry hehe.badziewie. :P :P :thumbdown:
  • Idź na górę strony

Nikolt

Nowicjusz

73

4.05.2010, 12:54

Co do auresów ja mam przeważnie jednego raz na jakiś czas mam dwa. Najbardziej irytuje mnie to że Minotaur często mnie pokonuje ;p.
  • Idź na górę strony

74

17.05.2010, 19:32

Gdy podnoszę średnio o 3 oczka w górę Postrzeganie na każdym lvl to na 10 misji typ 1 znajduje ok 7-8 aureusów, na misjach typ 2 na 10 misji ok 3-4-(5 max) aureusów, a w katakumbach częściej wpada mi 2x po 2 aureusy.
W powyższych wypowiedziach dzieliłem się swoimi wizytami u Pana M, więc spokojnie możecie prześledzić różne warianty.
Legion

Zaprasza do Wstąpienia
  • Idź na górę strony