Wikingowie to nie tylko CEZAR. To prawda, że przestałem tak "marnować" aureusy na poprawianie wyników wojen, ale Wikingowie to waleczny lud, który ma w swoich szeregach wielu bardzo dobrych wojów i wierzę, że Wikingowie potrafią się zmobilizować i wygrać tą ostatnią w evencie wojnę. A ja również nie odpuściłem i walczę na ile mi czas pozwala.
Nie rozumiem skąd od razu takie szyderstwo.Prawda jest taka że dwie ostatnie wojny z Babilończykami oraz z Kartagińczykami przegraliśmy dlatego że w tych nacjach TEŻ SĄ GRACZE CO GRAJĄ ZA AUREUSY,bo prowadząc 10 lub wyżej pkt na godzinę a nawet krócej przed końcem wojny przegraliśmy je.Nie powiecie mi że te wygrane były bez użycia au.To że CEZAR walczy za au wszyscy wiedzą ale to że inni walą też za kasę to już nie? Mój legion stara się walczyć w każdej wojnie na tyle ile to jest możliwe jeśli przegramy wojnę to trudno nic na to nie poradzimy, raz się wygrywa innym razem przegrywa.
Jesteś walecznym Wikingiem!!! Dołącz do swoich braci:Legion: BATHORY[b] [/b] [b] [/b]